Doe als medicus wat u het liefste doet | Accountant, belastingadviseur medici | Hattem - Veltkamp & Pol - Accountants en Belastingadviseurs

Financiële diensten voor (para)medische sector 

Als medicus bent u geschoold om mensen te helpen.
Daarnaast bent u - misschien wel tegen wil en dank - ondernemer, en dat brengt de nodige administratieve verplichtingen met zich mee. De boekhouding, belasting, jaarrekening en het veiligstellen van uw pensioen, om er een paar te noemen.

Drijft het papierwerk u wel eens tot wanhoop? En zou u liever meer tijd besteden aan het zien van patiënten? Veltkamp & Pol Accountants en Belastingadviseurs uit Hattemerbroek maakt dit mogelijk.

Medici moeten doen waar ze goed in zijn

Inzicht in uw financiën is essentieel voor een gezonde praktijkvoering. Hoeveel geld komt er binnen en hoeveel gaat eruit? U kunt het allemaal zelf bijhouden, maar u mist vaak de specialistische kennis en het kost veel tijd, waarin u geen patiënten kunt zien. Wij nemen u dit werk graag uit handen.

Waarom Veltkamp & Pol Accountants en Belastingadviseurs?

  • Klein gerenommeerd kantoor, zonder verloop
  • Directe aanspreekpunten met beslissingsbevoegdheid
  • Vragen? Wij kennen uw dossier
  • Uw adviseur bezoekt u in uw praktijk of thuis
  • Jarenlange ervaring in de (para)medische sector

Privérapport maakt privé-inkomsten en uitgaven inzichtelijk

Naast de gewone jaarrekening ontvangt u bij Veltkamp & Pol jaarlijks een privérapport, toegespitst op uw persoonlijke financiële omstandigheden. Voor ons bent u meer dan de ondernemer en zo geven wij u gericht financieel advies op maat.

Neem contact op met Veltkamp & Pol, Accountants en Belastingadviseurs
Wilt u weten wat Veltkamp & Pol Accountants en Belastingadviseurs voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij laten het graag in uw praktijk zien.

Veltkamp & Pol - Accountants en Belastingadviseurs Veltkamp & Pol - Accountants en Belastingadviseurs
Veltkamp & Pol - Accountants en Belastingadviseurs Veltkamp & Pol - Accountants en Belastingadviseurs