Automobielbedrijf Ramaker

Automobielbedrijf Ramaker

Toyota Ramaker is een echt familiebedrijf. Johan Ramaker, eigenaar van Toyota Ramaker in Hattem, nam het bedrijf in 2006 over van zijn vader.

Voor hem is vooral vertrouwen belangrijk in de samenwerking met zijn accountant, Elina Pol. ‘Ik ben erg tevreden over de dienstverlening van Veltkamp en Pol. Wij hebben vooral contact met Elina Pol, zij is ons vaste aanspreekpunt. Alles gaat in overleg, dat is heel prettig. Als ik een vraag heb, dan bel ik op en krijg ik meteen een antwoord. En als ze het niet weet, dan zoekt ze het meteen uit. Die snelheid is voor ons belangrijk, omdat de verkoop van een auto ervan kan afhangen.’

We kunnen volledig op Veltkamp & Pol vertrouwen, want ze zijn enorm secuur. Je hoeft er nooit achteraan als ze iets hebben uitgerekend, want het klopt altijd tot achter de komma. Veltkamp & Pol helpt me niet alleen met fiscaal advies, maar zij doen ook de salarisadministratie voor ons. En dat doen ze erg goed. Ze nemen me veel werk uit handen, zodat ik niet te veel tijd kwijt ben aan dit soort dingen. Als ik bijvoorbeeld iemand aanneem, dan hoef ik alleen maar eventjes te bellen en dan is het geregeld.

En ze hebben ons een paar keer echt uit de brand geholpen. Ria van Veltkamp & Pol weet alles van ons boekhoudsysteem, dus die valt in als onze administrateur ziek is. Een aantal jaren geleden deed mijn zus de administratie en die ging met zwangerschapsverlof. Dat heeft Ria toen opgevangen. En Ria heeft ook wel eens een dag in de week bijgesprongen. We hoeven haar helemaal niet in te werken, ze pakt het moeiteloos op. Dat is super.

Mijn motto is: als ik iets doe, dan doe ik dat om de zaak nog beter te maken. Ik hou niet van vernieuwen om het vernieuwen, maar alleen van daadwerkelijk verbeteren. Dat geldt eigenlijk voor alles, dus ook voor onze accountant. Maar de dienstverlening van onze accountant kan gewoon niet beter.

Wat ik ook mooi vind aan onze samenwerking is dat we echt partners van elkaar zijn. Zij denken met ons mee. En het leuke is, dat zij ook klant van ons zijn. Zij kopen hun auto’s bij ons en laten ze door ons onderhouden. Dat geldt voor de partners Veltkamp & Pol zelf, maar ook voor sommige van hun werknemers. Zij komen bij ons binnen en andersom is dat ook zo. Ik rijd er gewoon naartoe, de deur gaat open en ze staan me te woord. Echt een open bedrijf, net zoals wij dat hebben.

Voordelen

  • Vast aanspreekpunt
  • Zeer secuur werk
  • Snel en duidelijk antwoord op vragen
  • Ze denken met je mee
  • Kennis van zaken

 

Feiten

  • Naam organisatie: Toyota Ramaker
  • Branche: Automotive
  • Aantal medewerkers: 9
  • Website: www.toyota-hattem.nl